Hoved- og totalentreprise

Combi Byg Entreprises projektledere gennemfører hvert år en lang række komplekse projekter, hvor et sikkert overblik og et tæt samarbejde er essentielle for vores gode resultater.

HOVED- OG TOTALENTREPRENØR

Hos Combi Byg Entreprise har vi stor erfaring med effektiv byggeledelse indenfor hoved- og totalentrepriser, hvor vi har tæt samarbejde med udvalgte underentreprenører der alle er specialister på hver deres felt og alle lever op til vores høje kvalitetskrav.

Da vi viderefører kontrakten fra bygherre til underentreprenører, er vores underentreprenører altid underlagt de samme kontraktuelle krav som vi er.
Det giver sikkerhed for både kvalitetssikring, arbejdsmiljø, miljøkrav samt naturligvis tid og økonomi.

 

SAMARBEJDE OG KVALITET

Den faglige bredde hos Combi Byg Entreprise, har givet alle vores projektledere en stærk forståelse for de mange delelementer i en byggeproces. Dette med stor respekt for det samarbejde det kræver at skabe en effektiv arbejdsproces. Derfor har vores projektledere kompetencerne til at etablere og vedligeholde det gode samarbejde med bygherre, rådgiver og underentreprenører fra projektering til aflevering.

Vi tilbyder sikker styring af såvel nybyggeri som renoveringsprojekter. Vores projektledere følger løbende udviklingen i metoder, byggetrends og bæredygtighed. Projektlederne besidder de faglige kompetencer til at bistå med optimering af løsninger, materialevalg og lignende, uanset om der er tale om nybyggeri eller renoveringsprojekter.