Om Combi Byg Entreprise

Combi Byg Entreprise er en veletableret hoved- og totalentreprenør, med en bred vifte af egenproduktion og et stærkt hold af medarbejdere. 

HISTORIE

Entreprenørvirksomheden Combi Byg A/S, blev stiftet i 2005 af brødrene Jens Larsen og Mikael Larsen.

I 2013 blev ejerkredsen udvidet, og Poul Pedersen kom til som projektchef og partner.

Combi Byg A/S har i hele virksomhedens levetid haft kraftig vækst inden for både entreprise og service, og som led i firmaets strategiplan har Combi Byg A/S brugt mange ressourcer på at styrke organisationen og vores kompetencer inden for forretningsområderne entreprise og service.

Vækstambitionerne forsætter – og derfor har ejerkredsen i Combi Byg A/S igennem de seneste år drøftet strategierne for yderligere vækst og indtagelse at større markedsandele.

For at fokuserer endnu mere på entrepriser og service, besluttede ejerkredsen at dele forretningen Combi Byg A/S op i to selvstændige selskaber, og i januar 2023 så Combi Byg Entreprise A/S og Combi Byg Service A/S dagens lys

Ejerkredsen i Combi Byg Entreprise er fra den nuværende ledelse i Combi Byg A/S, så ejerkredsen består af Direktør Jacob Bossen, Poul Pedersen samt Mikael Larsen, som alle vil indgå i bestyrelsen i selskabet Combi Byg Entreprise A/S.

Ejerkredsen i Combi Byg Service er fra den tidligere ledelse i Combi Byg A/S, så ejerkredsen består af Direktør Jens Larsen, Lars Arentzen samt Kim Petersen, som alle vil indgå i bestyrelsen i selskabet Combi Byg Service A/S.

I takt med den organiske vækst, blev Combi Byg VVS ApS stiftet i 2007. Herfra varetages vores VVS- og kloakarbejder i egenproduktion. Combi Byg VVS ApS ledes af administrerende direktør Ronny Bundgaard og daglig leder Thomas Larsen. Afdelingen er autoriseret gas-, vand-, sanitets- og kloakmester.

Fælles for alle tre virksomheder er en kombination af høje faglige og personlige kompetencer, samarbejde og ordentlighed der danner et solidt grundlag for vores fortsatte vækst og positive arbejdsmiljø.